linked in
Elephant's Eye

Burnout

De wildernis bevat antwoorden op vragen die wij nog niet geleerd hebben te stellen.”
Willa Cather, Auteur

En daar ga je dan, naar Afrika. Met een kleine groep mensen die je nog maar net hebt leren kennen. Alle tools die je hebt, alle trucjes die je kent, werken hier niet meer. Je gaat terug naar de basis in jezelf.

Je loopt door de wildernis. Ieder moment kun je wilde dieren tegenkomen. Je slaapt onder de sterrenhemel. ’s Nachts waak je over elkaar. Overdag hoor je alleen de geluiden van de natuur. Indringend, zelfs de stilte.
Alle ballast heb je achter je gelaten. Zonder telefoon, horloge, comfortabel bed en luxe eten. Een confrontatie met jezelf. Je leert weer hoe het is om te leven met slechts het leven.

Geholpen door ervarings- en reflectieoefeningen die door de trainer worden aangereikt, wordt steeds duidelijker wat voor jou van belang is.

Blijvende verandering
En dan kom je aan het eind van de reis. Tijd om de balans op te maken. Terug te kijken naar je oorspronkelijke vragen en de antwoorden die je hebt gekregen. Antwoorden die je nooit had verwacht.
Je weet: deze ervaring heeft iets wezenlijks met je gedaan. Dit vergeet je nooit meer, heeft je blijvend veranderd. Het is niet alleen een ervaring, maar het heeft je een nieuwe mindset gegeven. Wij begeleiden je verder naar volledig herstel.

<<<