linked in
Elephant's Eye

Filosofie

our1our1our2

Het ontsluiten van de sleutel naar zelfkennis is geen makkelijke prestatie. Cognitieve- en gedragspatronen zijn vaak diep geworteld dat het moeilijk is hen naar de oppervlakte van het bewustzijn te krijgen. Laat staan te veranderen. Elephant’s Eye gelooft dat er een paradigma shift ontstaat op het moment dat je je eigen kern, je bron aanraakt. De bron van verbinding met jezelf, met de natuur en dat waar je kracht in schuilt.

Om dit proces van start te laten gaan, wordt de kracht van de natuur ingezet – een kracht welke voor velen van ons vreemd geworden is, maar die wetenschappelijk onomstreden is. Door jezelf letterlijk te ontwortelen, kun je de innerlijke en onbewuste systemen die jouw kijk beperken binnen gaan. Dit stelt nieuwe inzichten in staat om op te komen vanuit vrijheid, voorbijgaan aan de bekende grenzen.

De natuur, en dan bedoelen we “echte natuur”, zoals een oeroud wildernisgebied in Afrika of Borneo is het vliegwiel van jouw transformatie. Onze programma’s zijn dus bijzonder voor Nederlandse begrippen, want in Nederland hebben we helaas geen wildernis meer.

In Europa zijn er nog enkele echte natuurgebieden en daar maken we ook gebruik van. Maar toch weegt niets op tegen het effect en de kracht van de natuur van “Mother Africa”. Kunnen we dat uitleggen? Nee, eigenijk niet… We spreken elkaar nadat je bent mee geweest, dan mag jij het aan ons uitleggen!