linked in
Elephant's Eye

Natuurlijk leiderschap, ontsprongen in de natuur van Afrika –

Iedere tijd, iedere cultuur kent zijn eigen leiders. Hoe krachtiger je in verbinding staat met jezelf, hoe beter je anderen kunt leiden en inspireren. It’s that simple.

De wereld van vandaag verlangt een nieuwe vorm van leiderschap – oprecht, natuurlijk en inspirerend, niet bang om een nieuwe koers in te slaan.
Nieuwe rolmodellen zien in dat er dingen mogen veranderen en durven het vertrouwde los te laten.

Natuurlijk leiderschap gaat over authentiek en dienstbaar zijn. Over waarde hechten en geven aan dingen die er echt toe doen. Maar wat doet er nu echt toe? Voor jou? Voor mij? Voor de wereld om je heen?

Een ontmoeting met jezelf
Onze natuurlijk leiderschap programma’s combineren een innerlijke, kleine reis met een indrukwekkende, grote reis. Ze hebben alles met elkaar te maken. Tijdens een moedig en intensief traject in de overweldigende natuur van bijvoorbeeld Afrika, waar niet meer voor handen is dan wat noodzakelijk is, ontmoet je jezelf. Maak je (opnieuw) kennis met je eigen kern. In deze kern zit de kracht die je nodig hebt de ontwikkeling en uiting van jouw leiderschap.

Elephant’s Eye biedt drie natuurlijk leiderschap programma’s aan: de inspirerende leider, de kracht van authenticiteit en tot slot het natuurlijk collectief, een op maat gemaakt programma voor teams en groepen