linked in
Elephant's Eye

De kracht van authenticiteit

our1our2

Een programma voor professionals gericht op innerlijke groei. Je hebt al veel bereikt, maar je denkt beter te kunnen. Je wilt graag jezelf kunnen blijven ongeacht wat er zich aan dient. In je eigen kracht staan, vol vertrouwen. Je zoekt naar antwoorden, oplossingen, betekenis. En je wilt graag reflecteren, bezinnen, inspiratie opdoen en inzichten krijgen. Doorgroeien, verbinding maken.

Dit programma is voor jou als professional, gericht op innerlijke groei. Aan de hand van een 9-daagse reis door de oeroude wildernis van Afrika en onder begeleiding van een trainer, komt een verbinding tot stand met de natuur. Dit staat evenredig aan jezelf verbinden met de bron waar je kracht zit, waar alles uit ontstaat. Met als resultaat een nieuwe mindset, inspiratie en nieuwe energie.

Iets voor jou?
Ben je een professional en ben je op een punt in je leven en carrière aangekomen waar je wilt reflecteren, wilt groeien? Heb je behoefte aan een persoonlijke reis waar je met je vraagstukken aan de slag gaat? Dan is dit programma op je lijf geschreven.

Vraag hier de brochure voor de uitgebreide programma beschrijving aan.