linked in
Elephant's Eye

De inspirerende leider

our1our1our1our2our2
man“De inspirerende leider”, is een op maat gemaakt leiderschap programma voor executives en zakelijk leiders om in de piek van hun carrière, een stap verder te zetten naar een natuurlijke vorm van inspirerend leiderschap. Een inspiratie voor anderen.

Dat betekent de kracht hebben een stap naar achteren te kunnen zetten, zodat anderen naar voren kunnen komen. Wijsheid. Niet voor, maar achter mensen kunnen staan, zoals Nelson Mandela over true leadership heeft verwoord.

Anderen kunnen inspireren door zelf geïnspireerd te zijn.
Daar draait dit programma om. Een echt rolmodel kunnen en mogen zijn. Dat gunnen we iedereen, maar is niet iedereen gegeven.

Wij creëren een setting voor inspiratie. Wij dagen uit om groot te zijn, door klein te worden. De nieuwe stijl, de nieuwe tijd.

De parel van dit programma is ongetwijfeld de prachtige wildernis module in Afrika, 7 dagen onder deskundige begeleiding. In alle stilte, rust en schoonheid toch het avontuur.

Vraag hier de brochure voor het uitgebreide programma aan en/of bel met ons om dit waardevolle programma mogelijk te maken.